Pulberi Organice

Aici veți găsi o mică colecție a celor mai semnificative produse utilizate în dieta alcalină și alte subiecte strâns legate. Cunoaște în profunzime în ce constă stilul de viață alcalin și cum să ai grijă de tine cu cea mai bună dietă alcalină.
Bucură-te de Superalimente precum pulberi ecologice bio din plante ce conțin nutrienți valoroși pentru sănătatea corpului uman ce nu trebuie să lipsească din dieta zilnică.
Magazinul nostru online conține numeroase superalimente de la pulberi organice din plante (spirulină, merișor, orz verde, ginseng siberian, amla) toată gama de pulberi din plante 100 % naturale bio de la Multisano. Astfel de pudre proteice au toate vitaminele și mineralele esențiale pe care oamenii le caută într-o dietă echilibrată. Pudrele proteice organice conțin cantități mari de proteine ​​din mazăre și soia, vitamine esențiale și antioxidanți  ​​poate menține nivelul pH-ului corpului nostru sub control datorită calităților sale excelente de alcalinizare.
De asemenea, ajută la creșterea eficientă a celulelor și la repararea țesuturilor musculare. Daca te numeri printre cei care suferă de balonare, intoleranțe, metabolism lent, IBS etc. din cauza tranzitului lent, ia in considerare consumul de pudra de proteine ​​organice.

Suport clienti 09:00-17:00

+40727748929 office@multisano.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!