Vă puteți schimba celulele?🍀

Vă puteți schimba celulele?🍀

Crezi în destin?


Credeți că toată calea vieții voastre este deja predeterminată și imposibil de schimbat?

E vina sorții că arătați cum arătați, că sănătatea voastră s-a dezvoltat într-un anume fel sau că personalitatea voastră s-a format într-un anume fel? Sau toate acestea depind mai degrabă de propriile voastre decizii și acțiuni?

Veți fi uimiți de ceea ce au descoperit în acest sens savanții de frunte din domeniul cercetării celulare.Ei au dezvoltat o metodă prin care puteți să vă controlați propria sănătate și să vă creați cea mai fericită viață pe care v-o puteți imagina     
Noile rezultate au consecințe de mare amploare pentru voi

Bruce Lipton, biolog celular recunoscut la nivel internațional și autor de succes al multor cărți, face cercetări încă din anii 1970, ca să afle ce controlează dezvoltarea celulelor și, în ultimă instanță, a ființelor vii.
Iată dogma de nezdruncinat din prezent: genele determină cum ne dezvoltăm, cum arătăm, cum gândim și ce simțim, ce boli ne afectează și chiar cum ne comportăm!
 Dr. Bruce H. Lipton descrie circuitele moleculare prin care se petrece acest fenomen folosind un limbaj simplu, expresiv, amuzant și cu exemple din viața de zi cu zi. El demonstrează cum noua știință a epigeneticii ne revoluționează înțelegerea legăturii dintre minte și materie, precum și efectele profunde pe care le are în viața personală și în viața noastră colectivă, ca specie.

„Am citit Biologia credinței de cănd a ieșit de sub tipar. Este o carte deschizatoare de drumuri ce ne-a furnizat un cadru stiintific îndelung așteptat pentru conexiunea dintre minte și corp. Intuitiile si cercetările lui Bruce au creat baza pentru revoluția epigenetică ce stabilește acum bazele unei perspective bazate pe conștiința asupra biologiei. Cu totii ii suntem profund îndatorați.” (Dr. Deepak Chopra, autorul cartilor „Intinereste și traieste mai mult” și „Cartea secretelor”)

Puternică! Elegantă! Simplă! Intr-un stil deopotrivă accesibil și plin de semnificații, Bruce Lipton ne oferă – nici mai mult, nici mai puțin – «veriga-lipsa» dintre viață și conștiință. Astfel, el află raspuns la cele mai vechi intrebări și rezolvare pentru cele mai adânci mistere din trecutul nostru. Nu am nicio indoială că Biologia credintei va deveni o carte de referinta pentru stiinta noului mileniu.” (Gregg Braden, autorul cartilor „Codul lui Dumnezeu” si „Efectul Isaia”)

Avem pentru voi un ebook gratuit, în care descoperim cât de puternic este mesajul lui Bruce Lipton.


Descarcă în exclusivitate eBook-ul "Biologia credinței Bruce Lipton'' 

 

Suport clienti 09:00-17:00

+40727748929 office@multisano.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!