Sfaturi pentru sănătatea imună

Sfaturi pentru sănătatea imunăÎntărirea imunității este complicată și o prioritate extrem de mare în viața noastră de zi cu zi. La multisano, știm că sănătatea imunitară este unică pentru fiecare individ, așa că avem o mulțime de cunoștințe disponibile pentru a vă ajuta să învățați cum să creșteți sănătatea imunitară și să să trăiți o viață fericită și sănătoasă.
Întăriți-vă sistemul imunitar, în mod natural*
Vă întrebați cum să vă întăriți sănătatea generală a sistemului imunitar? La fel ca organismul nostru general, eficiența sistemului nostru imunitar variază de-a lungul anului și ca urmare a îmbătrânirii. O varietate de factori, cum ar fi alegerea stilului de viață, cum ar fi alimentația și exercițiile fizice, stresul de zi cu zi, poluanții de mediu și alții pot afecta sănătatea sistemului imunitar.
Pentru a rămâne sănătos și pentru a ajuta la întărirea imunității, sistemul dumneavoastră imunitar are nevoie de o varietate de vitamine și nutrienți de la consumul unei dietă sănătoasă și completă, cu legume, fructe etc. nutriție.

Bazele sănătății imune:

Aceste vitamine și nutrienți populari vă pot ajuta să vă îmbunătățiți apărarea imunitară, indiferent de vârsta sau stadiul vieții.

· Vitamina C este cunoscută și sub denumirea de ascorbat și acid ascorbic și este o vitamină solubilă în apă care este absolut esențială pentru supraviețuire. Un binecunoscut nutrient antioxidant, vitamina C susține sistemul imunitar și este implicată în creșterea și repararea țesuturilor datorită rolului său în formarea colagenului, principala proteină structurală a organismului.
· Vitamina D  este o vitamină solubilă în grăsimi care susține funcția sănătoasă a sistemului imunitar și îmbunătățește absorbția intestinală și metabolismul mineralelor dietetice calciu, magneziu, fosfat și zinc (jocând un rol crucial în sănătatea scheletului). Menținerea unui nivel adecvat de vitamina D este esențială pentru atingerea și menținerea densității minerale osoase optime.
·  Ultra+Detox Multivitamine Lichide pentru Adulți este un complex de multivitamine cu 63 de Ingrediente special creat pentru stimularea eliminării toxinelor din organism, cu ajutorul fomulei speciale Ultra+ Super Green Blend. Datorită formei lichide, absorbția este foarte rapidă și eficiența este foarte ridicată.

                  

Suplimente sezoniere pentru sănătatea imunitară:

Aceste formule de specialitate și nutrienți vă pot ajuta să vă susțineți sistemul imunitar în timpul tranzițiilor sezoniere.

· Fructul de soc ( Sambucus nigra ) este un fruct multifuncțional folosit de herboriști de secole ca tonic pentru menținerea sănătății și bunăstării. Fructele de soc  sunt, de asemenea, recunoscute pentru conținutul său ridicat. valoare nutritivă, în special pentru vitaminele și antocianinele sale puternice care elimină radicalii liberi.

· ULTRA+ Ginger Multivitamin -Mix de Verdețuri Fructe și Legume (Ghimbir, Ginseng, Spirulină, Ashwagandha și alte extracte), Minerale (Fier, Zinc, Seleniu, Mangan, Calciu, Magneziu), Vitaminele Esențiale (C, K2, A, D3, E, Complexul B), Luteină și Zeaxantină pentru protejarea vederii, și 10 Aminoacizi extrași din Plante. Produs Original Fabricat în Suedia. Aromă Tonică de Ghimbir.

Suport clienti 09:00-17:00

+40727748929 office@multisano.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!