Reteta pentru Timp de pregatire
2 portii 10 minute
Quinoa este numita un superaliment datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si alti nutrienti esentiali sanatatii noastre. Totodata, quinoa nu contine gluten, este usor de digerat si nu are un continut caloric ridicat, astfel incat o pot consuma fara probleme si persoanele cu intoleranta sau alergie la gluten, cat si persoanele care urmeaza o cura de slabire. Avand un continut ridicat de proteina, quinoa esta un aliment consumat de cei care urmeaza o dieta vegetariana sau raw-vegana.
INGREDIENTE
o legătură de frunze proaspete de pătrunjel
1 cană de quinoa albă
250 g fasole roșie (conservă sau gătită)
sare de Himalya dupa gust
INSTRUCȚIUNI
- Gatiti quinoa conform instructiunilor de pe ambalaj. În cazul în care folosiți fasole roșie conservată, scurgeți-o și lăsați-o deoparte. Tăiați mărunt frunzele de coriandru.
- Într-un castron amestecați quinoa, fasolea roșie, frunzele de coriandru. Adăugați coaja și sucul de lime și amestecați bine.
- Asezonați cu un praf de sare și piper dacă este necesar.
Bucurați-vă de masă 🙂