Rețeta Raw Hatcha Cheesecake cu Zmeură, Caju și Cocos

Rețeta Raw Hatcha Cheesecake cu Zmeură, Caju și Cocos

Rețeta Raw Hatcha Cheesecake cu Zmeură, Caju și Cocos

Despre Hatcha Latte nu ai auzit niciodata? Plăcere pură și relaxare într-o ceașcă – un superaliment din frunze de cânepă măcinate fin pentru a calma sufletul. Provine din cânepă ecologică 100% certificată.
Este nevoie de puțină muncă înainte de a vă putea bucura de cheesecake-ul cu pulbere de hatcha, dar aici merită fiecare pas și fiecare oră de așteptare - caju-urile devin pur și simplu mult mai fine și mai cremoase dacă se înmoaie peste noapte și cheesecake-ul crud va fi mai ferm dacă îl lași să se răcească.


Pentru blat

120 g biscuiți vegani de ciocolată (opțional fără gluten)
100 g fulgi fini de ovaz
2-3 linguri ulei de cocos
12-15 curmale (fără sâmbure)


Pentru umplutura de cheesecake
300 g caju (sau migdale)
1 cutie cremă de cocos
3-4 curmale (fără sâmburi)
2 linguri ulei de cocos

1-2 linguri MEDIHEMP hatcha latte bio
1 pastaie de vanilie sau esenta


Pentru stratul de zmeură
150-200 g zmeură congelată  amestecată cu o jumătate de cutie cremă de cocos

🔥1.de preferat caju se lasa la macerat peste noapte, sau la înmuiat în apa rece cel putin 4 ore, pentru bază mixează toate ingredientele intr-un blender până obții o masă omogenă, lipicioasă (120 g biscuiți vegani de ciocolată,100 g fulgi fini de ovaz, 2-3 linguri ulei de cocos, 12-15 curmale).

🔥2.apoi ungeți o tavă rotundă de dimensiuni medii (20-25 cm) cu ulei de cocos din abundență, astfel încât prăjitura dvs. cu pulbere de hatcha să poată fi îndepărtată cu ușurință din formă după aceea. Începeți treptat să presați amestecul de biscuiți, fulgi de ovăz, ulei de cocos, curmale pentru bază în și să-l distribuiți uniform, puneți direct în frigider pentru a întări baza tortului.

🔥3.dupa ce nucile de caju s-au înmuiat, le scurgem și le clătiți cu apa rece într-o strecurătoare apoi procesează toate ingredientele pentru umplutură într-un blender. Umplutura trebuie să fie cât mai fină și cremoasă, apoi impartiti-le în două, putin mai mult pentru hatcha, putin mai putin pentru zmeura.

🔥4. acum amestecați ingredientele suplimentare pentru stratul de zmeură și apoi umpleți-o în formă, se netezește și se dă la congelator timp de 4 ore.
🔥5.înainte de servire, ar trebui să puneți cheesecake-ul hatcha la frigider pentru aproximativ 1 oră, pentru a putea fi savurat răcoros.


 
Vezi mai jos produsele utilizate la rețetă:

Suport clienti 09:00-17:00

+40727748929 office@multisano.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!