Ce este Kombucha?

Ce este Kombucha?

CE ESTE KOMBUCHA?
Kombucha este o băutură fermentată cu miliarde de organisme vii probiotice care ajută la digestie și susține imunitatea. Mulți oameni care se bucură de ceaiul kombucha în mod regulat se simt energici, euforici și sănătoși din interior spre exterior.


O ISTORIE LUNGĂ
Există dovezi că Genghis Khan și oamenii săi au băut kombucha în secolul al XII-lea pentru vitalitate și putere. Din Asia a călătorit pe Drumul Mătăsii până în Japonia, Coreea și în cele din urmă Rusia, unde evidențele datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea.


PRoducție
Apa, ceaiul, zahărul și o cultură numită SCOBY (colonia simbiotică de bacterii și drojdie) produc kombucha. După ce ați pus ceaiul în apă clocotită și l-ați lăsat să se răcească, se adaugă un SCOBY în ceai la  temperatura camerei. Acest amestec fermentează într-o cameră caldă timp de 1-2 săptămâni.


SĂNĂTATE
Analiza conținutului de kombucha confirmă faptul că este bogat în probiotice, antioxidanți, acid glucuronic, oligominerale, vitamine B și multe altele. Este o băutură vie bogată în enzime. Kombucha este excelent pentru digestie și sistemul imunitar. Are, de asemenea, aminoacizi și potențiali agenți de prevenire a cancerului.
 

Kombucha

Suport clienti 09:00-17:00

+40727748929 office@multisano.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!