7 sfaturi pentru a vă trezi imunitatea, oferite de Multisano

7 sfaturi pentru a vă trezi imunitatea, oferite de Multisano

1. ALIMENTAȚI-VĂ CU VITAMINE
Deseori se spune de către bunicile noastre că fructele care conțin vitamina C susțin apărarea organismului și pot scurta durata unei răceli. În plus, batoanele Lifebars sunt pline de vitamine naturale asemănătoare fructelor proaspete și sunt ușor de procesat de către organism.
De asemenea, vitamina D este completată în mod natural atunci când vă expuneți pielea la lumina soarelui
2. PĂSTREAZĂ-TE  energic
Ieși în aer liber! Aerul proaspăt și lumina soarelui împreună cu activitatea fizică sunt o condiție prealabilă pentru un sistem imunitar puternic și funcțional corespunzător. La fel ca plantele, ieșirea afară este una dintre cele mai eficiente modalități de a vă întări sistemul imunitar. Pentru a avea efect corect, trebuie făcută treptat și regulat.
3. DORMI SUFICIENT
Somnul suficient odihnește și regenerează corpul în mod corespunzător și îi permite să funcționeze așa cum ar trebui. Dormitul mai puțin de aproximativ 8 ore pe noapte vă afectează în mod direct organismul și sistemul imunitar. Acest lucru duce la a fi mai susceptibil la răceli frecvente, gripe și alte boli.

   Spirulina supliment alimentar bio pulbere pentru mic dejun     Batoane pentru mic dejun Lifebar cu prune si seminte


4. CRESTEți ANTIOXIDANții

Antioxidanții protejează celulele corpului dumneavoastră de poluanții din mediu, factorii de stres și alte elemente asociate cu un stil de viață nesănătos sau mai puțin decât optim.
Pulberea de acai conține 4800 de unități de activitate antioxidantă, care acoperă doza zilnică recomandată. În plus, fructele de acai pline de antioxidanți și previn infecțiile, precum și ciocolata neagră bogată în cacao. În mod special, un antioxidant care se găsește în fructele de acai este antocianina, care are beneficii multiple: reduce inflamația, îmbunătățește funcția de memorie, previne invazia celulelor canceroase, reduce stresul oxidativ din radicalii liberi și multe altele, conform Medical News Today. Fructele de acai ajuta in procesul de slabire, datorita continutului mare de fibre si nivelului ridicat de acizi Omega 3, Omega 6 si Omega 9. Acestia conduc la scaderea apetitului, creșterea nivelului energiei precum si reducerea acumulării de grăsimi si arderea acestora în același timp.
Sucul de cătină O analiza ampla realizata pe un grup de peste 900 de pacineti, publicata in "Trends in Food Science & Technology" in anul 2017, in care s-au facut 11 studii independente, a determinat legaturi intre consumul de catina si imbunatatirea profilelor lipidelor existente in sange.
Din perspectiva valorilor nutritionale, cătina contine un spectru larg de beneficii pentru sănătate datorită conținutului de fenoli, acizi grasi, sitosterol, vitamine solubile (C, B1, B2 si B11), vitamine grase solubile (A, K si E), carotenoizi si alti nutrienti. Acest studiu este dovada ca fructele de cătină reduc colesterolul in cazul pacientilor cu probleme." (Xiao-Fei Guo de la Universitatea Zhejiang din China).
 5. PROTEJAȚI-VĂ CU PUTEREA NATURII
Natura ne-a dăruit cu o abundență de comori. Superalimentele și-au primit numele pentru un motiv. De exemplu, Superfood Maca ajută la restabilirea echilibrului hormonal, Chorella curăță și susține sistemul cardiovascular, iar usturoiul, curcuma, ghimbirul și măslinele sunt, de asemenea, „antivirale” naturale!
6. LIMITEAZĂ ZAHARURILE SIMPLE DIN DIETA TA
Zaharurile simple împiedică celulele albe din sânge să distrugă bacteriile. Vești bune! Ve-ți găsi produse fără zahăr pe situl Multisano!

7. NU TE STRESA!
Când suntem stresați sau ne confruntăm cu anxietate, sistemul imunitar este paralizat de cortizol, hormonul care reduce numărul de celule albe din sânge care luptă împotriva bacteriilor și virușilor. Respirația este o sursă excelentă pentru reducerea stresului acut. În mod ideal, în aer liber, luați aer curat, 10 respirații cu adevărat adânci în abdomen. Apoi ține-ți respirația cât poți de mult. Veți simți imediat ușurarea. Desigur, puteți repeta procesul de mai multe ori pe zi.

Suport clienti 09:00-17:00

+40727748929 office@multisano.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!